Staf i Kualifikuar
APARATURA TË TEKNOLOGJISË SË FUNDIT
DIVERSITET DIAGNOZASH
AMBIENT KOMFORT DHE KONTEMPORAN

MIRË SE VINI NË EXPERT PHYSIOTHERAPY

Expert Physiotherapy është një klinikë moderne e specializuar në ofrimin e shërbimit të fizioterapisë, e cila ka në fokus rehabilitimin deri në rekuperimin e plotë të pacientëve. Ajo mundëson jo vetëm hapësira moderne për të gjithë, por dhe ambiente private për një trajtim specifik dhe të personalizuar. Brenda klinikës sonë përcaktohet një diversitet i madh diagnozash, të cilat zgjidhen brenda qendrës spitalore ku Expert Physiotherapy bën pjesë.

APARATURA TË TEKNOLOGJISË MODERNE

Brenda klinikës së Expert Physiotherapy përdoren aparatura moderne dhe me fjalën e fundit të teknologjisë duke ardhur sa më pranë nevojave të pacientëve. Përzgjedhja e aparaturave specifike për trajtime të ndryshme bën të mundur përmirësimin e ndjeshëm të shëndetit të pacientëve në kohë shumë të shkurtër.

fizioterapi ne tirane

STAFI YNË

Staf profesionist dhe i kualifikuar,që i përgjigjet çdo kërkese tuaj!

Endrit Toska

DREJTUES TEKNIK

Ermelinda Abedini

FIZIOTERAPISTE

Xhesika Gjonaj

FIZIOTERAPISTE

Adela Fejzo

FIZIOTERAPISTE

Lulzim Nakaj

FIZIOTERAPIST

Enea Zhegu

FIZIOTERAPIST

Egert Xhoga

FIZIOTERAPIST

Bartjola Sopaj

FIZIOTERAPISTE

Ermelinda Ramaj

FIZIOTERAPISTE

Bosjan Hysa

FIZIOTERAPIST

Hanke Cuni

FIZIOTERAPISTE

Klei Mustafallari

FIZIOTERAPIST

Luan Jonusha

FIZIOTERAPIST

Marsela Meka

FIZIOTERAPISTE

Parid Robo

FIZIOTERAPIST

Sabina Pirani

FIZIOTERAPISTE

Sara Deliu

FIZIOTERAPISTE

Artan Allko

FIZIOTERAPIST

SHËRBIMET TONA

Ne ofrojmë një varietet të gjërë shërbimesh fizioterapeutike

 • Rehabilitim Reumatologjik
 • Rehabilitim Neurologjik
 • Diagnoza Pediatrike
 • Diagnoza Ortopedike-Traumatologjike
 • Rehabilitim Geriatrik
 • Kujdesi Terapeutik gjatë dhe pas Periudhës së Shtatëzënësisë
 • Rehabilitim Respirator
 • Riedukim Postural
 • Shërbim Fizioterapie në Shtëpi
 • Masazh Terapeutik i Pjesshëm
 • Masazh Terapeutik i Plotë
 • Masazh Sportiv
 • Masazh Suedez

FIZIOTERAPI NË SHTËPINË TUAJ

Expert Physiotherapy ofron një shërbim të specializuar dhe mjaft profesional fizioterapie duke ju ardhur më pranë në ambientet e shtëpisë suaj. Ne ju vijmë me gamën e mjeteve të nevojshme që i përshtaten nevojave tuaja.