Karriera

Nëse keni mbaruar studimet e arsimit të lartë për fizioterapi dhe mendoni se keni aftësitë dhe njohuritë e duhura për t’u bërë pjesë e ekipit tonë ju mund të na kontaktoni në formën e mëposhtme të aplikimit.

Ne do t’ju kontaktojmë sapo një pozicion i lirë të hapet në klinikën tonë!