Stafi Ynë

STAFI

Endrit Toska

DREJTUES TEKNIK

Endrit Toska - Drejtues Teknik i Klinikës Expert Physiotherapy. Dr. Endrit Toska ju mirëpret në Expert Physiotherapy për t’ju ofruar shërbim [...]

Xhesika Gjonaj

FIZIOTERAPISTE

Xhesika Gjonaj është një ndër fizioterapistet e specializuara të Expert Physiotherapy! Ajo ka mbaruar studimet në nivel master si fiziotera [...]

Adela Fejzo

FIZIOTERAPISTE

Adela Fejzo, pjesë e Expert Physiotherapy, është e specializuar në rehabilitimin e pacientëve pas ndërhyrjeve kirurgjikale dhe atyre me aftësi [...]

Lulzim Nakaj

FIZIOTERAPIST

Lulzim Nakaj është një ndër fizioterapistët, pjesë e ekipit tonë i cili është i specializuar në fushat e: -Masoterapisë -Terapisë ma [...]

Enea Zhegu

FIZIOTERAPIST

Enea Zhegu, fizioterapistin tonë profesionist në ofrimin e shërbimit të fizioterapisë në shtëpi. Jo vetëm kaq, por ai është i specializuar e [...]

Bartjola Sopaj

FIZIOTERAPISTE

Bosjan Hysa

FIZIOTERAPIST

Egert Xhoga

FIZIOTERAPIST

Ermelinda Abedini

FIZIOTERAPISTE

Ermelinda Ramaj

FIZIOTERAPISTE

Hanke Cuni

FIZIOTERAPISTE

Klei Mustafallari

FIZIOTERAPIST

Luan Jonusha

FIZIOTERAPIST

Marsela Meka

FIZIOTERAPISTE

Parid Robo

FIZIOTERAPIST

Sabina Pirani

FIZIOTERAPISTE

Sara Deliu

FIZIOTERAPISTE

Artan Allko

FIZIOTERAPIST

FIZIOTERAPI NË SHTËPINË TUAJ

Expert Physiotherapy ofron një shërbim të specializuar dhe mjaft profesional fizioterapie duke ju ardhur më pranë në ambientet e shtëpisë suaj. Ne ju vijmë me gamën e mjeteve të nevojshme që i përshtaten nevojave tuaja.